Få hjälp med lantbruk

Hej där bloggen!

Vilken fantastisk dag det här är och idag känner jag faktiskt för ett tipsinlägg, det var verkligen inte igår som ni fick det. Jag tänkte rikta mig till er med lantbruk i Eskilstuna och berätta lite om ett företag som erbjuder tjänster inom just lantbruk. Det här är ett område som jag på sätt och vis är ganska familjär med tanke på att jag själv växte upp utanför Eskilstuna och bodde på en gård där vi bland annat hade åkrar. Dock så flyttade jag därifrån redan när jag började gymnasiet, kollektivtrafiken var en aning begränsad så långt ut på landet om man säger så. Jag fick därmed aldrig lära mig riktigt vad det innebär att ha ett lantbruk, givetvis är jag hemma och hälsar på hos mina föräldrar men då ligger inte riktigt fokus på att utbilda mig inom detta område. Därför är det väldigt bra att det finns företag och bolag som har en expertis inom detta. Visserligen så tror jag att de flesta som har lantbruk är väldigt kunniga inom branschen, men det finns vissa tillfällen då det kan vara bra att ta hjälp av någon annan ändå. Ett av de tillfällena kan vara när man åker iväg på semester till exempel. När jag var liten så kunde vi aldrig resa iväg en vecka eller två, för vi hade en åker och massa djur att ta hand om. För mig var det väldigt tråkigt eftersom att jag inte hade så mycket vänner i närheten ute på landet. Hade de istället anställt någon som kunde hjälpa dom så hade vi kunnat åka på semester, men så var aldrig fallet utan vi blev fast här på gården hela somrarna. Så även om ni har kolla på hur saker och ting ska skötas så kan ni anställa en lantbruksarbetare för en vecka eller två, unna er lite här i livet.