Från att hata pizza till att älska det

Hejsan, hejsan! Varmt välkommen ska du vara hit för ett nytt inlägg, det gläder mig verkligen att du har klickat in här. Idag hade jag tänkt ge er ett tips om en riktigt god pizza i Gävle, tipset är snarare Bomhus Pizzeria där man kan äta den godaste pizzan i staden.

Om man frågar någon vad dess favoritmat är, då är det högt troligt att du får svaret pizza. Jag har dock aldrig varit den personen som svarar pizza på den frågan, främst för att jag aldrig har varit speciellt imponerad av den typen av mat. Det var såklart innan jag hittade den här pizzerian och provade deras pizza i Gävle. Min pojkvän tog med mig dit en gång för att han skulle bevisa för mig att pizza kunde vara gott, självklart trodde jag inte på det med tanke på min inställning. Min åsikt blev dock motbevisad, den pizzan jag åt var så god att jag knappt kunde sluta äta. Jag hade aldrig upplevt något liknande, det hela kom verkligen som en chock. Efter det besöket fortsatte jag att äta deras pizza med tanke på att det var så gott, vilket jag även kommer fortsätta göra i framtiden. Ni kan nästan tänka er hur god deras pizza måste vara om det till och med får mig, som inte gillar pizza, att älska pizza. Därför är mitt tips att du borde ta med dig dina vänner eller familj och besöka det här stället, det spelar ingen roll om du gillar pizza eller inte. Deras pizza i Gävle är helt oslagbar och därför tycker jag att alla borde testa den, annars går man miste om något.