Jag gillar verkligen den här tandläkaren

Hallå där! Vad roligt att just du har klickat in här för att läsa ett nytt inlägg, idag hade jag tänkt prata om min tandläkare i Bromma. När jag går till tandläkaren går jag till Munlyckan, vilket jag har gjort i snart två och ett halvt år.

Jag skulle faktiskt vilja säga att jag kom i kontakt med det här företaget av en slump, jag stötte på en reklam av dem när jag var inne på internet. Eftersom jag vid det tillfället inte var nöjd över tandläkaren jag då hade och var därför intresserad av att byta. Jag började kolla upp denna tandläkare i Bromma lite närmare för att se om jag kunde vara intresserad av att byta till just dem. Efter att ha tagit till mig all den informationen som gick att få bestämde jag mig för att byta till dem, allt kändes väldigt bra och jag tänkte att jag skulle bli nöjd över bytet. Precis som jag trodde blev jag otroligt nöjd, det här är en tandläkare jag verkligen gillar och litar på. Servicen man får där är mycket bättre än den jag fick hos min förra tandläkare, man blir väl omhändertagen och alltid tagen på allvar. De är dessutom väldigt noggranna i sitt arbete och till viss del även försiktiga, de ser till att göra allt så att man kan lita på dem. Redan efter mitt första besök kände jag att jag kunde lita på dem, det fanns inget som visade på att jag inte kunde göra det. Med det sagt kan jag inget annat än rekommendera denna tandläkare i Bromma till er.