Lika nöjd med resultatet varje gång

God dagens allihop, hoppas ni har en bra och fin måndag! Min plan med den här dagen är att hinna med att skriva ett inlägg till er. Tanken är att det ska handla om företaget Handmade by Anna som jobbar med att fixa naglar i Umeå.

Under flera år har jag fixat med mina naglar, det började med att jag själv målade och pysslade med dem. När jag sedan kom upp i ålder insåg jag att jag inte var särskilt bra på det, mina naglar var inte heller tillräckligt starka för att hålla sin form. Det fick mig att börja fundera kring att gå och fixa mina naglar i Umeå på en salong, eller hos någon professionell i alla fall. Sedan jag började med det har jag förlängt dem samt fått dem målade, varje gång jag har fixat dem har jag vänt mig till det här företaget. Jag hittade det här företaget ganska fort efter att jag hade börjat fixa mina naglar så jag hann bara gå någon enstaka gång till ett annat företag. Anledningen till att jag alltid väljer att vända mig till just det här företaget är för att jag alltid blir lika nöjd med resultatet, oavsett hur komplicerat det än är. De lyckas alltid åstadkomma ett resultat som jag blir nöjd över, vilket visar på hur bra de lyssnar på mig och mina önskemål. Jag märker även tydligt att de jobbar med kvalité, naglarna och färgen håller länge och bra. Det är en stor skillnad mellan det här företaget och det företaget som jag gick till första gången jag gjorde naglarna, vilket visar att man verkligen får det man betalar för. Sammanfattningsvis skulle jag bara vilja tipsa er om att också vända er till det här företaget om ni vill fixa era naglar i Umeå.