Snöröjning av fotbollsplan

Hej kära vänner och varmt välkomna ska ni vara tillbaka på min blogg. Ni vet att jag är ägare av en stor fotbollsplan här i staden och nu när det har blivit vinter och när det snöar är det lite svårt att spela fotboll i en meter hög snö. Därför har jag hört av mig till Tyresö-Haninge Bärgningstjänst som håller på med snöröjning i Borlänge.

Som sagt är jag ägare av en av de större fotbollsplanerna där jag bor och jag är även tränare för två fotbollslag. Jag är dock tränare i samma sportklubb, men jag tränar ett lag med killar och ett lag med tjejer. Jag måste säga att det går väldigt bra för båda i deras serier och jag är väldigt stolt över lagen. De tränar året om och det märks på dem att de tycker att det är roligt, men något e inte tycker är roligt är när det snöar. Denna vintern har det också snöat väldigt mycket, och det gör då att möjligheten att spela fotboll på denna planen inte har vart tillgänglig. Det har jag dock löst med att hitta ett företag i Borlänge som håller på med snöröjning i Borlänge. De har då hjälpt mig med att ta bort all snö från denna planen så att mina lag kan fortsätta att träna. Det tog ett tag, men det är förståeligt eftersom det var så himla mycket snö. De tonåringar jag tränar har dessutom hjälpt mig att leta upp ett bra företag som arbetar med snöröjning i Borlänge och jag kunde inte vara mer tacksam över att de hittade just Tyresö-Haninge Bärgningstjänst eftersom de gjorde ett fint jobb med att ta bort denna snö. Nu kan vi träna igen och det tycker jag är jätteroligt. Nu får ni ha det bra så hörs vi i nästa inlägg då det kommer en video från tjejernas match. Ha det bra.